Cultura Mutant ha volgut col·laborar en els actes de la Setmana de la Joventut 2014, i ho ha fet com com millor sap: amb la millor música. Per a açò s’han buscat formacions en plena forma per a montar una bona juerga de rocanrol. Serà el dia 4 d’abril en el Pub Zeppelin, recinte habitual del Cicle Mutant, i amb The Por Ella Runners, Gris Gris i Junior Mackenzie com a artífexs de so.

La festeta començarà a les 20h30 de la vesprada i s’allargarà fins a la matinada, per la qual cosa entre els concerts es prepararà un xicotet sopar per a tots els assistents. Per a açò caldrà comprar un tiquet que inclourà bocata i beguda:

 

Venda de tiquets

Recomanem la reserva el més anticipada possible ja que els bocates s’han d’encarregar i requereix un temps prudent.×

Els tiquets inclouen bocata i beguda i es poden comprar per 5 euros en la barra del Pub Zeppelin (Carrer Pati d’Adobers 7) i en el renovat Casal Jaume I (Carrer Almenara 11).

També es poden reservar mitjançant el Formulari de Reserva que hem habilitat en la web on es demanarà nom, telèfon i correu electrònic per a després arreplegar-los abans dels concerts.

També pots contactar amb algun dels membres de Cultura *Mutant o algun dels músics dels grups participants. Com a última opció, el dimecres 2 d’abril a les 19h30 podreu trobar-nos en el Bar Deportivo (Carrer Sanchís Tarazona 14).

  

Junior Mackenzie

La seua música sona a Estats Units des de la primera nota, però la realitat és que Junior Mackenzie és el nom artístic de Juan Fortea, un castellonenc que, efectivament, va estar vivint per aquell país. Aquestes influències i la seua consistent veu han mutat en treballs d’impecable so i diferents intensitats, és el cas de Mr. Good Horse, el nou disc que presentarà a La Vall d’Uixó per a tots nosaltres.

  

Gris Gris

De la seua mescla d’estils s’ha arribat a dir que evoca a The Doors o als Bad *Seeds, i por ser per aixó són una de les bandes més demandades per al directe pel públic de la província. Ho van deixar fa uns anys i van tornar amb magnificència “Allà on ho havien deixat”, ara venen per a presentar el seu “Run Granuja”, un colp damunt de la taula en forma de cinc explosives cançons.

  

The Por Ella Runners

Poc queda per dir sobre The Per Ella Runners, la curtida banda local ha anat perfeccionant el seu power pop d’alt voltatge per a contagiar pel camí a un bon grapat de fidels seguidors. El seu primer disc professional va arribar després d’una dècada de vida i els va portar a aparèixer en diverses publicacions nacionals entre “el millor de l’any” i fins i tot a vendre’s en tendes japoneses.

 
 

Comparteix

4 ABRIL

No hi han comentaris

Escriu el primer comentari:

Respon

Es pot utilitzar HTML tags i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>