Cultura Mutant torna a col·laborar, i ja van tres anys, en els actes de la Setmana de la Joventut de la Vall d’Uixó, aquesta vegada amb més rellevància després de l’obligada aturada que vam haver de fer en les activitats del nostre “buque insignia” Cicle Mutant. La festeta comptarà amb els concerts de Acapvlco, La Bière Ganchosa i Freak Frogs, tres formacions que per la seva edat i frescor encaixen perfectament en una vetllada dedicada a la joventut.

La jornada musical començarà a per la vesprada en el Pub Zeppelin, el recinte que ha albergat les dues anteriors edicions, s’allargarà fins a la matinada i s’accedirà de forma gratuïta.

Entre els concerts es prepararà un xicotet sopar de germanor per a tots els assistents per la qual caldrà comprar un tiquet que inclourà bocata i beguda per tan sol 5 euros ja a la venda en el Bar Deportivo (Carrer Sanchís Tarazona). Per la compra d’aquest tiquet es participarà automàticament en la rifa d’una guitarra Memphis model Telecaster valorada en més de 100 euros que es lliurarà en mà en el mateix esdeveniment.

Pareix evident que ningú es pot perdre la festa que retorna la música, les guitarres i la Cultura Mutant al calendari d’esdeveniments de La Vall d’Uixó.

Pots adquirir el teu tiquet Bocata + Beguda + Participació de la Rifa en el Bar Deportivo.×

 

Acapvlco

València. Psych-punk.

 

La Bière Ganchosa

València. Lo-Fi Neo Psychedelia.

 

Freak Frogs

Port de Sagunt. Indie Rock.

Comparteix

Concert per la Setmana de la Joventut 2016 - Cartell

No hi han comentaris

Escriu el primer comentari:

Respon

Es pot utilitzar HTML tags i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>