Novembre arranca amb un grup que la temporada passada donà una de les millors actuacions a Cicle Mutant, TRY, ells faran els honors.

El grup castellonenc TRY, un “power trio” que torna a Cicle Mutant per enlluernar-nos i fer que puje la temperatura de l’ambient amb el seu blues-rock amb pinzellades de funky i perquè no, de reggae també.

La qualitat del show està assegurada amb Jordi Vidal, Jesús Gimeno i Carlos Barceló, TRY. Tres artistes amb molta experiència dalt dels escenaris en l’àmbit nacional com internacional i que fan que mai dues actuacions d’ells són iguals, ni tan sols dos temes són iguals, uns mestres de l’improvisació.

Recordeu, aquest divendres 1 de novembre, dia de tots els Sants, 23:30, Pub Zeppelin(La Vall d’Uixò) Vingau Mutants i pequeu plaentment ballant amb el groove de TRY, d’aquesta manera obtindreu el perdó diví.

Comparteix

Try

1 comentari

Respon

Es pot utilitzar HTML tags i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>