The Last Band

Mateu, Torrico i Joan van donar a llum a The Last Band fa ja sis anys després d’una llarga carrera musical en anteriors formacions i amb influències oposades en grups d’ahir i avui, que van des de Creedence Clearwater Revival i Neil Young fins a The Strokes i Black Rebel Motorcycle Club.

La formació local torna ara al Pub Zeppelin dins de la programació del CICLE MUTANT amb les cançons del seu Three (2012), el Ep amb el qual van reivindicar la cruesa de les seues composicions amb un so més madur. Tal vegada ens sorprenguen amb algun aperitiu de les seues noves creacions.

The Last Band s’han pogut veure en nombrosos concerts i festivals com el Petit Festival, el Tour Revelación San Miguel, Castellón En VIvo o l’escenari Villacamp del FIB 2011. També han telonejat a grups tan rellevants com The Wave Pictures.

Podeu escoltar algunes de les cançons de The Last Band en el reproductor al final d’aquestes línies o des del seu Bandcamp.

 

Comparteix

the-last-band

1 comentari

[…] VIERNES 14 THE LAST BAND :: Pop Rock. La Vall d’Uixó VER EN AGENDA […]

Respon

Es pot utilitzar HTML tags i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>