El día 21 de febrer el Cicle Mutant rep a dos de les majors promeses del del underground valencià: d’una banda una de les primeres mostres en directe de Nueva Internacional, la formació de la Vall d’Uixó afincada a València que amb tan sol un parell de singles ja ha convençut a la crítica especialitzada i d’altra banda Podenco la revelació valenciana que flirteja amb el grunge des d’una perspectiva psicodèlica.

IMPORTANT: Per motius de força major aliens a Cultura Mutant el concert de MOX NOX previst per a aquest divendres queda suspès. Cultura Mutant i els membres de Mox Nox ja estem buscant una nova data per al seu directe i esperem que siga al més prompte possible.

Nueva Internacional

En escoltar la primera nota de Nueva Internacional es pot dir que estem davant dels cosins llunyans dels primers The Horrors o els reconeguts fills del so shoegaze que van popularitzar als 90 grups com The Jesus and Mary Chain, Slowdive o My Bloody Valentine. Pot sonar a recurs estereotipat però la veritat és que són una espècie de lliri entre cards a l’hora d’entendre aquest brut i particular pop.
Poc després de pujar les seues primeres cançons a internet es van trobar amb una sorprenent repercussió que els va portar a sonar a Radio 3 o aparèixer en multitud de mitjans de comunicació com una de les principals apostes del panorama independent nacional. El seu primer EP, de 4 cançons, s’ha publicat en format cassette per el segell madrileny Jamón Vudú.

Podenco

Podenco és un trio format per Fernando Ochoa, Javier Ochoa i Emilio Yebra que es perfila com una de les noves promeses del pop valencià a força de flirtejar el grunge des d’una perspectiva psicodèlica.

Fa poc han llançat el seu primer treball en format EP de quatre cançons produïdes en els estudis Stardust Produccions de la mà de Sergio Devece.

 

Comparteix

Nueva Internacional

1 comentari

[…] VIERNES 21 NUEVA INTERNACIONAL :: Shoegaze. La Vall d’Uixó MOX NOX :: Noise Pop. Valencia VER EN AGENDA […]

Respon

Es pot utilitzar HTML tags i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>