Turistas

Pot semblar que el pop intens és una moda de la xavalada, un corrent nacional inspirat de rebot en els Radiohead de transició, però Turistas demostren que no sempre és així. Fan pop intens, sí, però el seu estil s’allunya d’etiquetes i falsos artificis. Enfosqueixen lletres i guitarres, li donen èpica als seus ritmes, perden la por a experimentar per a trobar mil matisos. Arriben des de Madrid per a presentar ‘Ocultismo y Rito’, el seu nou EP gravat als Westline Studios i masteritzat en Ultramarinos Costa Brava, quasi res.


 

Nueva Internacional

En escoltar la primera nota de Nueva Internacional es pot dir que estem davant dels cosins llunyans dels primers The Horrors o els reconeguts fills del so shoegaze que van popularitzar als 90 grups com The Jesus and Mary Chain, Slowdive o My Bloody Valentine. Pot sonar a recurs estereotipat però la veritat és que són una espècie de lliri entre cards a l’hora d’entendre aquest brut i particular pop. Visiten per segona vegada Cicle Mutant, sa casa, ara amb formació ampliada.

Comparteix

turis-nueva

No hi han comentaris

Escriu el primer comentari:

Respon

Es pot utilitzar HTML tags i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>