The Sistemines

Noise-Shoegaze (La Marina)

Quan escoltes que algú fa rock en valencià mai imagines trobar un grup d’ambient fosc, tímid i ruidós. Mox Nox recuperen i actualitzen el característic so de l’escena independent dels 90 emmarcat en textures de soroll i aflicció amb una expressió contemporània.

El seu debut discogràfic -Damnatio Memoriae, 2013- va ser elegit millor disc de rock dels premis Ovidi Montllor l’any 2013, poca cosa, i amb la seua segona inclusió discogràfica -Or i Baladre, 2015- han consolidat la seua presència a l’escena valenciana amb una fórmula de distorsió, melodia i lletres impecable que els ha garantit espai als principals escenaris i festivals.

 

The Harts

Garage Rock (València – Benidorm)

El suport ve a les mans del trio de garage rock The Harts amb les seues incombustibles tornades de lletres punk i riffs d’alt voltatge. En la seua curta però intensa vida els ha donat per a llançar un EP, gravar un disc i fins i tot a telonear al grup nord-americà Hey Lover. Garantia d’èxit i bon fer.El soporte viene a manos del trío de garage rock The Harts con sus incombustibles estribillos de letras punk y riffs de alto voltaje. En su corta pero intensa vida les ha dado para lanzar un EP, grabar un disco y hasta telonear al grupo norteamericano Hey Lover. Garantía de éxito y buen hacer.

Comparteix

Mox Nox + The Harts al Cicle Mutant

No hi han comentaris

Escriu el primer comentari:

Respon

Es pot utilitzar HTML tags i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>