Los Amantes

Los Amantes es formen a Castelló l’any 2010, tot sorgeix arran de llargues vesprades d’assaig on Patrizia Escoin (Lula) i Tommy Ramos (Los Reactivos) passen el seu temps lliure marejant cançons que els agraden molt però en principi no van més enllà, fins que un dia decideixen completar la base rítmica i recluten Alberto Luzendo (Montefuji) i Alberto Segarra “Fritz” (Gris Gris). Unirien totes les seues forces i al febrer de 2011 llancen “Todo lo que hacemos es secreto” en un vinil de 10 polzades.

Ja en el 2014, i quasi tres anys després del primer, publiquen el seu “Traiciones”, autoeditat i gravat en els estudis Rockaway de Castelló amb cançons “belles, potents i executades amb dos collons i un parell de mamelles”. El presentaran en primícia mundial en el Cicle Mutant de la Vall d’Uixó just abans d’emprendre una gira nacional durant el mes de març.

 

Comparteix

los-amantes

1 comentari

Respon

Es pot utilitzar HTML tags i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>