Culebra van tancar l’anterior temporada de Cicle Mutant i ara tornen per a contagiar-nos una vegada més de la seua energia. Són una banda que va prendre forma a l’any 2012 amb gent de Vila-real i Castelló ja coneguts en el panorama de la província.
Surgiren inicialment amb un esperit punkrocker però a poc a poc van anar ampliant els seus registres cap a territoris més personals que flirtegen amb el Stoner o el Rock&Roll. Gràcies a la fortuna de guanyar un concurs només debutar van poder llançar el seu primer treball “Livin’n in hell” i produir el seu primer videoclip per al tema “Be Wild”.
Les seues clares influències van des l’Escandinavia (Turbonegro, Hellacopters, the Nomads, Imperial State Electric) a les antípodes (Radio Birdman, New Christ, AC/DC) sense oblidar l’origen a Detroit ( Stooges, MC5, Rendez Sonic Bouzband, etc).

Comparteix

Culebra

1 comentari

[…] VIERNES 7 CULEBRA :: Incendiary Rock’n'Roll. Villarreal VER EN AGENDA […]

Respon

Es pot utilitzar HTML tags i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>