Després de dos anys d’enorme acolliment volem tornar a portar a La Vall d’Uixó la ‘Festa Internacional de la Música’, una celebració que té lloc els primers dies de l’estiu de l’hemisferi nord a més de 300 ciutats de tot el món. La principal intenció de Cultura Mutant amb aquesta festa sempre ha sigut la d’acostar la música als carrers de la nostra ciutat.

Enguany hem volgut anar un pas més enllà programant dues jornades diferents de tradició popular i rock. La primera nit tindrem l’oportunitat per a sopar un Empedrao amb la figura més important de la música popular valenciana en l’actualitat: Pep Gimeno ‘Botifarra’, una oportunitat que obri el ventall de propostes mutants a La Vall d’Uixó.

El segon dia començarem a la vesprada amb una cara habitual d’aquesta festa: Narcís & Friends, que servirà de tret d’eixida per a la festivitat que continuarà a les 8 de la vesprada amb les tres propostes de rock: The Last Band amb el seu alternatiu sempre amb bons resultats, Le Grand Miércoles i la seua fusió de reggae i rock, i The Limboos, destacats del R&B exòtic amb gran projecció internacional.

Podeu consultar la programació completa a continuació:

 

:: Pep Gimeno ‘El Botifarra’

Divendres 19 de juny, 21:00h :: Entrada Gratuïta
Plaça Esglèsia Sant Àngel

Reserva de tickets Empedrao Popular 6€ en Bar Deportivo o Cultura Mutant

:: Narcis & Friends

Dissabte 20 de juny, 18:00h :: Entrada Gratuïta
Bar Deportivo.- Carrer Sanchís Tarazona

 

:: The Limboos + Le Grand Miércoles + The Last Band

Dissabte 20 de juny, a partir de les 20:00h :: Entrada Gratuïta
Bar Alabama.- Carrer Salvador Cardells / Plaça Mercat

Comparteix

dia_musica_poster15_logocaixa

No hi han comentaris

Escriu el primer comentari:

Respon

Es pot utilitzar HTML tags i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>