El passat 21 de juny de 2013 vam celebrar per primera vegada a La Vall d’Uixó el Dia de la Música. La nostra intenció va ser acostar la música a la gent en diferents llocs de la ciutat. El notable èxit d’aquella jornada ens ha fet repetir celebració. Aquesta vegada amb quatre grups en tres localitzacions diferents.

El lloc triat per a obrir la celebració serà el Teatre Carmen Tur, coincidint amb la pausa en les conferències de el TEDx La Vall. La superbanda Cognac – formada per membres de nombrosos grups de la província – es crearà i es destruirà per a aquest concert. Seguidament la música Narcís Badenes & Friends ens esperarà al Bar Deportivo, per a després tancar la nit al Bar Alabama amb els concerts de Joanmojo & his Rocky Mountains i Ferran Bosch Blues Band. Podeu consultar la programació completa a continuació:

 

:: Cognac

18:30 :: Entrada del Teatre Carmen
Tur Carrer Benigafull, 31

Cognac és una superbanda que es crearà i destruirà amb membres de nombroses formacions de la província per a celebrar el Dia de la Música a La Vall d’Uixó.

 

 

:: Narcís Badenes & Friends

19:30 :: Bar Deportivo
Carrer Sanchis Tarazona

Narcís Badenes és un conegut cantant valler dels 80 que torna als escenaris dels quals mai va acabar d’eixir, ja que sempre té un moment per a cantar i amenitzar.

 

 

:: Joanmojo & his Rocky Mountains

20:30 :: Bar Alabama
Plaça del Mercat

Joan Mojo, de Gris Gris, ha cridat als seus Rocky Mountains – que tots reconeixereu – per a adaptar temes propis i clàssics del country i el blues nord-americà al ritme del booggie.

 

:: Ferran Bosch Blues Band

22:00 :: Bar Alabama
Plaça del Mercat

El music i cantant Ferran Bosch “Caliu” portarà la seu Blues Band a La Vall d’Uixó per a tancar les celebracions amb la seua indispensable lliçó musical.

 

 

 

Comparteix

Dia de la Música 2014

No hi han comentaris

Escriu el primer comentari:

Respon

Es pot utilitzar HTML tags i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>